Politică

Oprea va fi sustinut de PD-L Iasi la Ministerul Educatiei

14.09.2008, 21:05 18

Europarlamentarul PD-L Dumitru Oprea va fi sustinut de filiala ieseana a PD-L pentru postul de ministru al educatiei in viitorul Executiv, iar europarlamentarul Mihaela Popa va fi propusa pentru sefia Ministerului Tineretului si Sportului, a anuntat, ieri, liderul filialei Iasi, Dan Carlan.

"Am stabilit la Conventia Nationala a partidului ca filialele cu rezultate bune la alegerile parlamentare sa faca propuneri pentru pozitii guvernamentale. PD-L Iasi va trimite la Bucuresti opt-zece astfel de propuneri. Dintre acestea, doua vor fi pentru ministri, iar restul pentru alte functii pe diverse domenii de activitate precum secretari de stat sau la agentii guvernamentale", a afirmat, Carlan. Filiala PD-L Iasi va sustine pe Dumitru Oprea la Educatie si pe Mihaela Popa in viitorul Minister al Tineretului si Sportului. De asemenea, Constantin Axinia, membru al PD-L Iasi, ar putea prelua sefia Companiei Nationale a Cailor Ferate, mai ales ca a mai ocupat acest post si are experienta", a adaugat Carlan. Liderii democrat-liberali au mai vehiculat in ultima perioada numele lui Mircea Miclea, care a mai fost ministru in timpul primului mandat al lui Calin Popescu-Tariceanu, pentru a prelua Educatia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO