Prima pagina

Delphi Romania furnizeaza componente pentru Renault Twingo

24.09.2007, 13:32 12

Delphi Romania, filiala locala producatorului american de componente auto, va furniza sistemul electric ce va echipa noul Renault Twingo, modelul de clasa mini reeditat de constructorul francez, a anuntat astazi compania.

Delphi sustine programul Renault cu produse din uzina de productie din Romania, timpul de livrare catre fabrica de asamblare a constructorului de automobile Novo Mesto din Slovenia fiind de 2 ore. Sistemul de cablaj electric este fabricat sub sistemul Kaizen Manufacturing.

Delphi furnizeaza de asemenea sistemul diesel common-rail pentru Twingo si partea electronica in ceea ce priveste sistemul de inchidere a portbagajului, reostatul de reglare a luminii interioare si butoanele de avarie.

Delphi Packard unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul componentelor auto din Romania, a deschis prima facilitate de productie in anul 1997 printr-o investitie de tip greenfield in Timis la Sannicolau Mare. Numarul angajatilor producatorului de cablaje auto s-a dublat si a ajuns la peste 9.000 dupa ce in urma construirii unei noi facilitati de productie in Arad, la Ineu, a creat inca 4.000 de locuri de munca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24