Profesii

Romgaz îşi recrutează administrator din curtea rivalilor de la Petrom

Sorana Baciu

Sorana Baciu

Autor: Roxana Petrescu

14.01.2015, 00:04 483
Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de statul român, a numit-o în calitate de administrator provizoriu pe Sorana Baciu, fostul director de strategie al OMV Petrom, singurul rival al Romgaz pe piaţa gazelor, după ce unul dintre membrii con­siliului de admnis­traţie a decis să renun­ţe la funcţie.
 
„Consiliul de ad­ministraţie al Rom­gaz ia act de notificarea domnului David Harris Klingensmith privind renun­ţarea la funcţia de adminis­tra­tor şi stabileşte că renunţarea la funcţia de administrator al Rom­gaz devine efec­tivă începând cu data de 18 ianuarie 2015“, spun repre­zentanţii Rom­gaz. În calitate de adminis­tra­tor pro­vizoriu până la întrunirea adunării generale ordinare a acţionarilor este numită Sorana Baciu.
 
„Mandatul de adminis­tra­tor provizoriu al doa­mnei Sorana Baciu va înce­pe în data de 19 ianuarie 2015“, mai spun repre­zen­tanţii Romgaz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO