Proprietăţi

Şefa CNADNR l-a demis pe directorul de investiţii cu finanţare de la buget din cadrul companiei

Şefa CNADNR l-a demis pe directorul de investiţii cu finanţare de la buget din cadrul companiei

Autor: Andreea Neferu

24.08.2011, 18:45 1243

Constantin Grigoroiu, director general adjunct în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), a fost demis luni de către directorul general Daniela Drăghia, au declarat pentru ZF surse din instituţie.

Grigoroiu, care avea în subordine întreţinerea drumurilor şi investiţiile cu finanţare de la buget, a fost înlocuit de Mircea Epure, care anterior era director la departamentul de investiţii.

"A fost demis luni seara de directorul Daniela Drăghia pentru că nu a respectat nişte deadline-uri impuse. A venit în companie odată cu numirea Danielei Drăghia (în martie)", potrivit unor surse din CNADNR.

Motivul oficial al plec`rii lui Grigoroiu ar fi \ns` faptul c` [i-a depus cererea de pensionare, potrivit biroului de pres` al CNADNR.

La jumătatea lunii martie, directorul general al CNADNR Liviu Costache a demisionat, incovând motive persoane. În locul lui Liviu Costache a fost numită Daniela Drăghia, care ocupa postul de director general adjunct proiecte cu finanţare externă din CNADNR.

CNADNR este instituţia prin care statul face o bună parte din lucrările de infrastructură, având un buget anual de circa 2 miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO