ZF 24

A&D Pharma, profit net de 11,9 mil. euro la sase luni

17.09.2007, 11:02 15

Grupul A&D Pharma, care reuneste distribuitorul de medicamente Mediplus si lantul de farmacii Sensiblu a inregistrat in prima jumatate a acestui an un profit net de 11,9 mil. euro, cu 35% mai mare comparativ cu perioada similara a anului trecut. In acelasi interval de timp cifra de afaceri consolidata a crescut cu 35% ajungand la 199,1 mil. euro.

"Performanta primelor sase luni a demonstrat impulsul puternic al afacerii nostre si a fost in concordanta cu asteptarile noastre pentru aceasta perioada. In mod special este incurajatoare cresterea de 35% a profitului net inregistrat de grup, precum si ABITDA pozitiv pentru Sensiblu, divizia noastra de retail", a spus Dragos Dinu, CEO al A&D Pharma.

Grupul a anunta de asemenea numirea lui Roger de Bazelaire in functia de Chief Financial Officer (CFO). El ii succede in functie lui Florin Buligoanea care a fost CFO al A&D Pharma din ianuarie 2002.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels