ZF 24

ANAF organizează concurs pentru aproape 1.200 de posturi la Direcţia Antifraudă

ANAF organizează concurs pentru aproape 1.200 de posturi...

Autor: Mediafax

26.09.2013, 21:26 6362

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) orga­ni­zează în data de 19 octombrie concurs pentru ocuparea unui număr de 1.181 de posturi la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

Concursul constă în trei etape, respectiv selecţia dosarelor de în­scri­ere, proba scrisă şi interviul. Proba scrisă se va desfăşura în data de 19 octombrie şi va consta în rezolvarea unor teste grilă de către can­didaţi. Prin proba scrisă vor fi testate cunoştinţele teoretice nece­sa­re ocupării funcţiilor. Subiectele vor fi stabilite pe baza biblio­grafiei de concurs aprobată de preşedintele ANAF, astfel încât să se asigure verificarea capacitătii de analiză şi sinteză a candidaţilor.

Guvernul a decis, la sfârşitul lunii iunie, înfiinţarea Direcţiei Antifraudă, care funcţionează inclusiv sub supravegherea Par­chetului de cercetare penală, prin preluarea activităţii Autorităţii Naţionale a Vămilor şi Gărzii Financiare.

La conducerea Direcţiei Antifraudă a fost numit, la 1 august, Romeo-Florin Nicolae, fost şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor.

De asemenea, au fost desemnaţi şefii celor opt direcţii regionale antifraudă, precum şi doi inspectori generali adjuncţi în structura centrală a Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. Aceştia ocupă posturile temporar, până la ocuparea funcţiilor prin concurs.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO