ZF 24

ANI a sesizat Parchetul in legatura cu deputatul PSD Robert Negoita pentru fals in declaratii

16.04.2010, 14:52 39

ANI a sesizat Parchetul de pe langa ICCJ pentru savarsirea decatre deputatul PSD Robert Negoita a infractiunii de fals indeclaratii, pentru ca nu a declarat, in 2009, venituri din 2008 invaloare de peste 5 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langaInalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii decercetari cu privire la savarsirea de catre Robert Negoita,deputat, a infractiunii de fals in declaratii, prevazuta sipedepsita de art. 292 din Codul Penal, se arata intr-uncomunicat.

Agentia mentioneaza ca s-a sesizat din oficiu in urma publicariimai multor articole de presa care semnalau faptul ca Negoita ar fiacumulat impreuna cu familia o avere ce depaseste veniturilerealizate, majorand in anul 2009 capitalul societatii comerciale"Domus Stil Construct" cu aproximativ 66 milioane lei. Cititi maimulte despre sesizarea ANI si ce a declarat LiviuNegoita in aceasta privinta pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO