ZF 24

Floriana Jucan sustine ca Diaconescu a fost urmarit si filmat in situatii compromitatoare

21.02.2010, 12:19 806

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sambata ca a primit sprepublicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu,insotite de imagini in care acesta apare in ipostazecompromitatoare, Diaconescu afirmand ca acest fapt are legatura cuCongresul si ca oricine l-a urmarit a facut-o ilegal, informeazaMediafax.

"Aceasta monitorizare este adevarata. Cristian Diaconescu estemonitorizat non-stop, de cand merge cu sotia la cumparaturi, panacand merge la unii dintre liderii PSD acasa, cand merge la sediulSRI din Piata Victoriei, sau cand merge intr-o vizita de patru ore,pe 5 februarie, la resedinta unui mogul. Ce m-a uimit la Diaconescueste ca, in toata aceasta perioada, se deghizeaza: isi pune fes pecap, parcheaza pe strazi laturalnice, isi pune ochelari, deci areceva de ascuns", a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan.

Ea precizat ca monitorizarea lui Diaconescu a fost facuta inperioada 1-10 februarie, fara a mentiona cine a facut aceastamonitorizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO