ZF 24

Ghenea vrea sa scoata intr-un an un milion de euro din primul mall online

Ghenea vrea sa scoata intr-un an un milion de euro din primul mall online

Marius Ghenea

10.06.2009, 16:28 24

Omul de afaceri Marius Ghenea, fondatorul retailerului de produse electronice, electrocasnice si IT&C Flamingo, a investit peste 200.000 de euro intr-un mall virtual de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare, prin care vrea sa ruleze, in primul an de la infiintare, un million de euro.

Proiectul FashionUp.ro va completa portofoliul de site-uri detinute de Ghenea, din care fac parte sI PCFun.ro, ElectroFun.ro, TOYfun.ro sau FlorideLux.ro.

"Oferta depaseste 1.000 de produse pentru femei si barbati din portofoliul a peste 50 de branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare”, a declarat Marius Ghenea, presedintele Online Fashion Group. Compania prin care comercializeaza online articole vestimentare a fost infiintata in colaborare cu un alt partener, Alin Stanciu. Printre cele mai importante marci cuprinse in mallul virtual al lui Ghenea sunt Adidas, D&G, Diadora, Geox, Jolidon, Lacoste, Levi's, Olsen, Otter sau Versace, oferta fiind o selectie multibrand pe segmentul de mijloc.
Anterior Ghenea a recunoscut ca a analizat si retailul traditional de fashion, dar ca pana acum a fost nevoit sa refuze mai multe propuneri de preluare a unor francize care nu se mai puteau sustine financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels