ZF 24

Grupul Ista implementează soluţia Charisma CRM de la TotalSoft la filialele din trei ţări

Grupul Ista implementează soluţia Charisma CRM de la...

Autor: Ioana Nita

15.07.2013, 20:50 338

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători de software de pe piaţa locală, a semnat un contract cu grupul Ista, companie specializată pe contorizarea individuală a consumului de apă şi căldură din imobilele colective, pentru a implementa soluţia Charisma CRM (Customer Relationship Managament) atât în cadrul filialelor companiei din România, cât şi în Olanda şi Italia.

„În anul 2006 am avut prima colaborare cu Ista, care a prevăzut implementarea Charisma ERP în filiala din România a grupului. De atunci, am dezvoltat un parteneriat frumos, în care am avut ocazia să lucrăm pe proiecte de implementare a produselor noastre, cât şi pe dezvoltare de soluţii la cerere”, a spus Liviu Drăgan, director general al TotalSoft.

Compania TotalSoft, controlată de fondul de investiţii Global Finance, a mai implementat platforma CRM, dezvoltată pe platforma Microsoft Dynamics, şi la multinaţionalele EconGas şi OMV. Anul trecut, TotalSoft a avut afaceri de 25 mil. euro, iar în prezent are aproximativ 440 angajaţi.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO