ZF 24

Guvernul verifica si alte contracte atribuite firmei Euroconstruct

24.01.2007, 14:14 33

Autoritatea de Control a Guvernului va verifica o serie de contracte incredintate fara licitatie, pentru refacerea infrastructurii inundate sau deszapezire, contracte acordate, in majoritate, firmelor Euroconstruct si Vega 93 Galati, a declarat ministrul delegat Cristian David intr-un interviu acordat agentiei Mediafax.
"In 2005 il intrebam pe Marian Oprisan ( presedintele Consiliului Judetean Vrancea, membru PSD - n.r.) de ce a angajat lucrari care depasesc cu mult suprafetele sau zonele afectate de inundatii angajand, in consecinta, sume a caror valoare depaseste valoarea pagubelor cauzate de inundatii. Un posibil raspuns il putem gasi parcurgand lista beneficiarilor lucrarilor cu incredintare directa unde, nu e o surpriza, gasim in fruntea listei firma Euroconstruct care, alaturi de firma Vega 93 din Galati, au beneficiat de astfel de contracte insumand peste 20 de milioane de euro", a spus David.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO