ZF 24

Metro Cash&Carry deschide un magazin la Deva

13.06.2008, 11:40 11

Compania Metro Cash&Carry Romania reia procesul de extindere pe piata, deschizand, la finele lui 2008, un nou magazin, la Deva, se arata intr-un comunicat al companiei.

Reluarea procesului de expansiune are loc dupa o perioada de consolidare a activitatii pe piata din Romania, unde reteaua germana de cash&carry detine 23 de magazine. In 2006, compania a inceput procesul de modernizarea a centrelor mai vechi, respectiv Bucuresti-Militari, Brasov 1, Timisoara 1, iar in 2007 au urmat magazinele din Cluj si Suceava.

Ultimul Metro Cash&Carry deschis in Romania a fost inaugurat in noiembrie 2005, in Baneasa, dupa investitii de 30 milioane euro.

"Strategia Metro Cash&Carry Romania pentru anul 2008 presupune atat continuarea procesului de consolidare, prin remodelarea altor trei centre de distributie, cat si relansarea expansiunii, prin deschiderea la finalul acestui an, a magazinului Metro Cash&Carry la Deva", se precizeaza in comunicat.

Vanzarile Metro Cash&Carry Romania s-au ridicat anul trecut la 1,59 miliarde de euro. Retailerul a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 1,43 de miliarde de euro, astfel incat vanzarile magazinelor cash&carry au crescut anul trecut cu peste 11% fata de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO