ZF 24

Ovidiu Buluc, Farmexim: Ne-am revazut estimarile pentru acest an, iar in 2009 luam in calcul doua variante de buget din cauza cursului

09.10.2008, 19:30 16

Omul de afaceri Ovidiu Buluc, care controleaza distribuitorul de medicamente Farmexim, cu afaceri de aproape 150 mil. euro anul trecut, a decis in trimestrul al treilea din acest an sa restructureze compania, pentru a recupera din pierderile de 6 mil. lei (1,6 mil. euro) raportate in primele sase luni. Procesul a inclus disponibilizari, dar si inchiderea unui depozit.

"In primele sase luni am inregistrat o crestere de 42% a vanzarilor si o pierdere de 6 milioane de lei. Niciodata nu am fost in situatia de a avea pierderi si din operational si din financiar", a motivat Buluc decizia de revizuire a strategiei pentru trimestrul trei.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce a stabilit conducerea distribuitorului in aceste conditii si din ce cauza jucatorii de pe piata medicamentelor traverseaza o perioada tulbure in prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24