ZF 24

Peter Martin, Howard Johnson: Potentialii investitori trebuie sa se poata baza pe marje bune de profit

16.09.2008, 19:30 12

Hotelul Howard Johnson din Capitala, una dintre primele cinci unitati de pe piata de profil dupa cifra de afaceri, a inregistrat in primele opt luni ale anului o crestere sub buget, rezultatele fiind trase in jos de catre lunile de vara, o perioada destul de nefasta pentru hotelieri.

"In primele cinci luni ale anului am avut rezultate foarte bune comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, insa iulie si august au fost niste luni foarte dificile, sub nivelul perioadei similare din 2007. Per anasamblu, dupa primele opt luni ale anului am inregistrat o crestere de 2%-3%, sub bugetul de circa 10% stabilit initial. Cred ca am fost prea optimisti bazandu-ne pe rezultatele foarte bune de anul trecut", a spus Peter Martin, directorul Howard Johnson.

 

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce afaceri inregistreaza principalii jucatori de pe piata hoteliera din Romania si care este partea negativa a acestei piete din Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO