ZF 24

Producătorul român de lactate Artesana, care mizează pe afaceri de 8 mil.euro în 2023, l-a promovat pe Sergiu Mulţescu, fost Director Comercial, în poziţia de Director General Executiv

Producătorul român de lactate Artesana, care mizează...

Autor: Roxana Rosu

25.07.2023, 13:17 1498

Producătorul român de lactate Artesana l-a promovat pe Sergiu Mulţescu, care ocupa până în prezent funcţia de Director Comercial, în poziţia de Director General Executiv, el urmând să conducă direcţia strategică de dezvoltare şi de vânzări a companiei.

„Ne bucură să facem anunţul promovării lui Sergiu Mulţescu în funcţia de Director general executiv al Artesana. Sergiu a fost alături de noi şi de Artesana, de aproape 10 ani, şi lui i se datorează o foarte mare parte din ascensiunea brandului. Susţinerea oamenilor care şi-au probat capacitatea de a excela, de a inova şi de a îndeplini obiectivele trasate, în acord cu principiile şi valorile Artesana, este parte a politicii noastre de personal. Odată cu operaţionalizarea noii fabrici Artesana, echipa noastră nu doar că se extinde, ci se şi consolidează prin promovarea în funcţii cheie a colegilor noştri cu rezultate în dezvoltarea companiei” a declarat Alina Donici, Managing Partner Artesana. 

Sergiu Mulţescu lucrează în cadrul companiei din anul 2014, când a preluat conducerea echipei de vânzări.

„Ce am apreciat în primele momente la fondatorii Artesana, Alina şi Daniel Donici, sunt fix aceleaşi lucruri pentru care sunt alături de ei şi acum: simplitatea şi onestitatea. Însă ce m-a atras cel mai mult şi cel mai mult, a fost curajul şi nebunia de a visa atât de înalt!” spune Sergiu Mulţescu.

Brandul Artesana a fost lansat în 2012 de Alina şi Daniel Donici, iar în 2022 compania a avut o cifră de afaceri de aproape 5 milioane  euro, cu 75 de angajaţi. Pentru 2023, producătorul român estimează venituri de 8 milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO