ZF 24

Proiect european de 23 mil. lei pentru reabilitarea unui drum judeţean din Satu Mare

Proiect european de 23 mil. lei pentru reabilitarea unui...

Autor: Laurentiu Cotu

23.09.2013, 16:54 206

Consiliul Judeţean Satu Mare derulează un proiect european în valoare totală de aproximativ 23 mil. lei (circa 5 mil. euro), din care 17,7 mil. lei (4 mil. euro) reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă, pentru reabilitarea drumului judeţean 194.

În cadrul acestui proiect se vor realiza lucrări de modernizare a drumului judeţean pe o lungime totală de peste 10 km, iar termenul de finalizarea al proiectului este prevăzut pentru un interval de nouă luni. Lucrările sunt executate de compania de construcţii Tehnic-Asist din Botoşani.

Proiectul ‘’Modernizare drum de ocolire în zona de sud (DJ 194) Satu Mare”, este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa prioritară 2 – ‘’Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale”, Domeniul de intervenţie 2.1 – ‘’Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene, străzi urbane - inclusiv construcţia şi reabilitarea şoselelor de centură”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO