ZF 24

Regele asfaltului, Costel Casuneanu, a dat declaratii in fata procurorilor DNA

06.01.2010, 12:08 49

Omul de afaceri Costel Casuneanu a dat o declaratie scrisaprocurorilor anticoruptie in dosarul in care este acuzat decumparare de influenta si in care mai sunt cercetati senatorulCatalin Voicu si judecatorul Florin Costiniu, informeaza Mediafax.

Costel Casuneanu s-a prezentat, miercuri, la ora 10.00, lasediul DNA, de unde a plecat dupa aproximativ o ora.

La iesirea din sediul DNA, el a aratat ca a dat o declaratiescrisa anchetatorilor. Omul de afaceri a refuzat sa faca altecomentarii in legatura cu acuzatiile care i se aduc, sustinand ca"justitia nu se face la televizor".

Completul de noua judecatori de la instanta suprema judeca,miercuri, o contestatie a procurorilor DNA fata de decizia princare Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) aadmis cererea lui Costel Casuneanu privind ridicarea interdictieide a parasi Bacaul pe perioada cercetarilor.

Costel Casuneanu a cerut ridicarea interdictiei in 23 decembrie,iar judecatorii Sectiei penale au admis-o sase zile mai tarziu.Procurorii DNA i-au prezentat lui Costel Casuneanu acuzatiile, in21 decembrie. Mai multe despre cazul de coruptie in care a fost implicatCostel Casuneanu cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO