ZF 24

Simona Halep poate câştiga Roland Garros, crede Lindsay Davenport, fost lider mondial WTA

Simona Halep poate câştiga Roland Garros, crede Lindsay...

Autor: Andrei Pal

09.04.2017, 09:30 57

Lindsay Davenport, fost lider mondial şi deţinătoare a trei trofee de Grand Slam la simplu, crede că Simona Halep va câştiga la Roland Garros, turneu desfăşurat în perioada 28 mai - 11 iunie. Lindsay a mai oferit două predicţii interesante, declarând că Serena Williams nu va participa la competiţia de la Paris, iar Rafael Nadal va triumfa în concursul băieţilor:

"Cred că Nadal va câştiga Roland Garros în acest an, iar Serena nu va juca, aşa mă gândesc... Cred că Simona Halep va câştiga la fete. Chiar cred asta! A avut acea accidentare, dar sunt sigură că îşi revine", a spus fost antrenoare a lui Madison Keys pentru emisiunea "Beyond the Baseline".

Pentru Simona Halep, Roland Garros este un turneu special, în cadrul căruia a disputat finala din 2014, scor 4-6, 7-6, 4-6 cu Maria Şarapova. De asemenea, Simona este campioana junioarelor din anul 2009, atunci când a învins-o în finală pe conaţionala Elena Bogdan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO