ZF 24

Un român a furat 200 de kilograme de şuruburi de pe un circuit de Formula 1 din Spania

no title

Autor: Mihai SCHIAU

05.05.2011, 17:23 145

Poliţia din Valencia a arestat un român care a fost prins întimp ce fura 200 de kilograme de şuruburi, scrie levante-emv.com.Românul, care şi-a recunoscut fapta, a fost condamnat la patru lunide închisoare, potrivit Gândul.

Bărbatul a intrat într-o zonă a circuitului interzisăpublicului, unde administratorii pistei depozitează materialele deconstrucţii. El a luat şuruburile, le-a pus într-un cărucior decumpărături şi a fost prins de poliţişti în timp ce împingeacăruţul în cartierul Nazaret.

Iniţial, procurorul ceruse o pedeapsă de şase luni deînchisoare, dar aceasta a fost redusă la patru luni, pentru căinculpatul şi-a recunoscut fapta.

Şuruburile, care sunt folosite la asamblarea standurilor, aufost furate cu doar câteva zile înainte de începerea lucrărilor deinstalare a tribunelor, pentru cursa de Formula 1 care va avea locpe 26 iunie, la Valencia. Poliţiştii cred că bărbatul urma să vândăşuruburile la fier vechi, dar spun că n-ar fi luat mai mult de 600de euro pe ele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO