Leonard Gilbert Fieraru, 26 de ani, un antreprenor din judeţul Dâmboviţa, a decis în vara anului trecut să-şi deschidă propria afacere prin intermediul programului SRL-Debutant, prin care statul acordă o finanţare de până la 10.000 de euro şi scutirea taxelor de început. În prezent el administrează două restaurante de tip fast-food cu numele Cavaleru, unul în centrul Capitalei, iar celălalt în localitatea Periş (în apropierea de Bucureşti - n.red.), şi ţinteşte pentru anul acesta o cifră de afaceri consolidată de peste 150.000 de euro.
„Proiectul a avut ca scop deschiderea unei locaţii de tip fast-food în Bucureşti pornind de la ideea că o shaormerie îţi poate aduce bani. Dificultăţile le-am întâlnit încă de la început când căutam locaţia, pentru că cele pe care le găseam nu se încadrau în parametrii optimi pentru desfăşurarea activităţii“, spune Leonard Gilbert Fieraru, acţionar în cadrul firmei Lyo Best Food (firma care administrează brandul Cavaleru).