ZF 24

Valentine's Day - de la inimioare de plus la nopti de film, vibratoare si abonamente la biblioteca

Valentine's Day - de la inimioare de plus la nopti de film, vibratoare si abonamente la biblioteca
11.02.2010, 17:53 164

Odata cu cea de-a doua saptamana a lui februarie, tarabele sivitrinele se umplu pana la refuz cu inimioare, restaurantele isiimbraca meniurile in straie afrodisiace, cluburile fac petreceripentru indragostitele perechi, iar salile de concerte gazduiescshow-uri pentru acelasi public al lui Cupidon, scrie Mediafax.

In Capitala, dughenele s-au umplut de baloane pocnind de heliu,iar floraresele pregatesc deja o oferta de Ziua indragostitilor, cutrandafiri rosii si preturi saltate in concordanta cusarbatoarea.

La Sala Dalles, unde, joi, a debutat un targ de cadouri caretine de la Sfantul Valentin si pana dupa Martisor, cei care trecpragul sunt intampinati de o armata de inimi rosii de plus, detoate marimile - de la inimi pricajite, numai bune de agatat laoglinda retrovizoare, printre braduti, CD-uri si matanii, la inimigigant care ar putea ocupa cu usurinta un sfert de dormitor(ne)fericitului care o va primi. Despre cum este intampinat Valentine's Day decomerciantii romani cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels