ZF 24

Vicepresedintele de retail al BCR, Martin Skopek, numit membru al comitetului executiv al Erste pentru segmentul de retail

17.03.2010, 10:28 47

Vicepresedintele pentru retail al BCR, Martin Skopek, vacoordona, de la 1 iulie, operatiunile Erste Group, pe acelasisegment de retail, atributiile din Romania urmand sa fie preluatede vicepresedintele executiv Operatiuni & IT al BCR, OanaPetrescu.

"Pentru a reflecta importanta segmentelor de baza ale ErsteGroup si la nivelul structurilor de management si guvernantacorporativa, Consiliul de supraveghere al Erste Group l-a numit peMartin Skopek in pozitia de membru al Comitetului executiv alHoldingului responsabil pentru segmentul retail. El isi va preluanoua pozitie cu incepere de la 1 iulie 2010, dupa ce va demisionadin functia de vicepresedinte executiv retail si membru alComitetului executiv al Bancii Comerciale Romane (BCR), pe care oocupa in prezent", se arata intr-un comunicat al Bancii ComercialeRomane (BCR).

Skopek s-a alaturat echipei conducerii executive a BCR in 2006,administrand procesul de transformare si aliniere la standardeleErste a activitatii de retail dupa ce BCR a devenit membru al ErsteGroup.

Oana Petrescu, care in prezent este vicepresedinte executivOperatiuni & IT si membru al Comitetului executiv al BCR, vaprelua responsabilitatile lui Skopek pe segmentul retail din cadrulComitetului executiv al BCR.

De la 1 iulie, Dominic Bruynseels, presedintele executiv al BCR,va prelua responsabilitatile pozitiei anterioare a Oanei Petrescu,pana la numirea succesorului ei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO