ZF Transilvania

Proiect european de 26,5 mil. lei pentru dotarea ambulatoriului spitalului clinic de recuperare din Cluj-Napoca

Proiect european de 26,5 mil. lei pentru dotarea...

Autor: Laurentiu Cotu

17.01.2023, 18:18 91

Consiliul Judeţean Cluj a câştigat un proiect european de 26,5 mil. lei (5,3 mil. euro), TVA inclus, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru dotarea ambulatoriului spitalului clinic de recuperare din Cluj-Napoca, unitate spitalicească subordonată CJ Cluj. Printre dotările preconizate a fi cumpărate se află o cameră hiperbară cu echipamentele aferente, de înaltă performanţă, terapia fiind utilizată pentru tratarea şi vindecarea a numeroase leziuni ori boli grave, un aparat pentru terapie cu microoscilaţii profunde şi un sistem pentru realitate virtuală şi tele-recuperarea deficienţelor neuromotorii şi musculoscheletale, potrivit unui comunicat de presă transmis de CJ Cluj.

’’Vorbim despre o nouă finanţare nerambursabilă extrem de consistentă pe care am reuşit să o obţinem. Prin intermediul acesteia vom achiziţiona pentru spitalul de recuperare echipamente şi aparaturi medicale de ultimă generaţie’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

lauren  

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO