ZF Transilvania

Proiect european de 31 mil. lei pentru reabilitarea campusului Iuliu Haţieganu din Cluj

Proiect european de 31 mil. lei pentru reabilitarea campusului Iuliu Haţieganu din Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

29.10.2012, 17:05 198

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a câştigat un proiect european în valoare totală de peste 31 mil. lei (circa 6,8 mil. euro), pentru reabilitarea campusului Iuliu Haţieganu.

Finanţarea a fost accesată prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritară 3, Domeniul de intervenţie 3.4 - ''Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale universitare''.

Contractul de finanţare va fi semnat mâine de conducerea universităţii Babeş-Bolyai şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin organismul intermediar Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Investiţia presupune extinderea spaţiilor de învăţământ, reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă, canalizare şi hidranţi din incinta parcului "Iuliu Haţieganu", reabilitarea terenurilor de sport, a căilor de acces, precum şi a sistemului de iluminat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO