Auto

Afacerile olandezilor de la Business Lease au crescut în primul semestru cu 20%, la 4 mil. euro

Afacerile olandezilor de la Business Lease au crescut în...

Autor: Cristina Bellu

28.06.2017, 11:58 109

Business Lease România, subsidiara locală a grupului olandez Business Lease, specializată în furnizarea de soluţii complete de mobilitate oferite companiilor din  Europa Centrală şi de Est, a încheiat primul semestru cu afaceri de aproximativ 4 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de perioada similară a anului trecut.

Avansul înregistrat s-a datorat creşterii numărului de clienţi şi extinderii birourilor, odată cu deschiderea Centrului Regional de la Cluj în urma unei investiţii directe de 70.000 de euro.

”Ne-am aşteptat la aceste rezultate, în contextul în care anul trecut am extins portofoliul de servicii, am crescut numărul de clienţi şi ne-am axat pe adresarea ofertei către companiile mici şi mijlocii, printr-un proces consultativ de vânzare”, a declarat Ioana Grigore, Director Comercial Business Lease România.

Reprezentanţii companiei estimează până la finele anului o creştere cu 20% a afacerilor, la 8 mil. de euro, în condiţiile creşterii portofoliului de clienţi şi a introducerii noului proiect  ”Connected Care”, prin care Business Lease promite creşterea satisfacţiei clienţilor, consolidarea flotei şi sporirea siguranţei.

”De la începutul acestui an, toate automobilele noastre noi sunt echipate cu un dispozitiv care furnizează informaţii online despre kilometraj, consum de carburant şi informaţii despre starea tehnică a maşinii, date pe care în mod normal şoferul le poate vedea pe bord. Aceste informaţii ne permit executarea task-urilor într-un mod eficient şi proactiv, dar şi direcţionarea activităţilor de mentenanţă către partenerii noştri, asigurând optimizarea costurilor şi a calităţii.”, a spus Philip Aarsman, Managing Director Business Lease.

Acesta menţionează că prin intermediul unor servicii online clienţii şi utilizatorii de maşini primesc aceste informaţii actualizate zilnic despre maşinile lor şi insight-uri despre consumul de combustibil al maşinilor lor, pentru a gestiona şi a reduce costurile totale de mobilitate

De altfel, din analizele realizate pe cererile venite din partea clienţilor, specialiştii Business Lease au observat o creştere a achiziţiilor de servicii complete. Clienţii se orientează din ce în ce mai mult către o externalizare completă a flotelor şi au ca priorităţi siguranţa, calitatea serviciilor şi confortul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO