Auto

CFR anunţă închiderea temporară a circulaţiei feroviare prin staţia de frontieră Valea lui Mihai

CFR anunţă închiderea temporară a circulaţiei...

Autor: Dorin Oancea

14.03.2020, 17:21 398

CFR anunţă închiderea temporară a circulaţiei feroviare prin staţia de frontieră Valea lui Mihai, în contextul deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă de închidere temporară a anumitor puncte de trecere a frontierei. 

Având în vedere deciziile Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, începând de sâmbătă se închid temporar, pe o perioadă determinată de 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii, anumite puncte de trecere a frontierei cu circulaţie feroviară. Decizia afectează trenurile operate în comun de CFR Călători şi MAV-Start care tranzitează frontiera de stat de la Valea lui Mihai, precizeză un comunicat CFR

Circulaţia următoarelor trenuri se suspendă începând de duminică: 6811 Oradea - Debrecen , 6823 Satu Mare - Debrecen, 687-2 Satu Mare - Wien Hbf, 6812 Debrecen - Oradea, 6822 Debrecen - Satu Mare şi 686-1 Wien Hbf - Satu Mare.

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menţionate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimaţiilor de călătorie.

În cazul legitimaţiilor de călătorie cumpărate pentru această perioadă la trenurile internaţionale care trec prin alte staţii de frontieră şi se doreşte renuntarea la călătorie, restituirea tarifelor legitimaţiilor se efectuează conform reglementărilor internaţionale în vigoare, aduse la cunoştinţa pasagerilor la momentul cumpărării.

CFR Călători solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli emis de Ministerul Sănătăţii în vederea combaterii răspândirii infecţiei cu Covid-19 pe teritoriul ţării noastre, pentru restrângerea efectelor, protecţia, siguranţa şi securitatea lor, a celorlalţi călători şi personalului feroviar, cât şi respectarea deciziilor luate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă şi organele competente.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO