Auto

New Kopel are între 3 şi 6 mil. euro pentru achiziţia unei clădiri de birouri

Hezi Shayb, CEO al grupului New Kopel

Hezi Shayb, CEO al grupului New Kopel

Autor: Bogdan Alecu

13.04.2016, 00:05 398
Grupul New Kopel, cu afaceri pe piaţa auto locală în vânzări, leasing operaţional şi rent-a-car şi o cifră de afaceri de 25 mil. euro anul trecut, şi-a bugetat o investiţie de 3-6 milioane de euro pe piaţa imobiliară locală, compania fiind atrasă de randamentele de 7,5% din piaţă, cele mai mari din Europa Centrală.
 
„Acum este momentul în care să ne extindem şi mergem acolo unde există o sinergie. Nu putem merge să facem agricultură în Maramureş, dar ne putem extinde pe imobiliare. Dorim să cumpărăm o clădire de birouri în Bucureşti şi avem fonduri disponibile de 3-6 milioane de euro. Suntem interesaţi de una care are deja semnate contracte pe termen lung“, a spus Hezi Shayb, CEO al grupului New Kopel. Cu aproape 3-6 mil. euro pe piaţa din Capitală se poate achiziţiona o clădire de 1.500 - 3.000 de metri pătraţi închiriabili într-o zonă secundară. Spre exemplu, una dintre cele mai recente tranzacţii sub 6 mil. euro este cea cu proiectul Budişteanu Office, cu 4.000 mp închiriabili cumpărată de NIS Imob cu 5 mil. euro. Clădirea este amplasată în centrul Capitalei, în spatele hotelului Radisson Blu.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO