Auto

Nou serviciu Uber la Cluj care permite părinţilor să comande maşini dotate cu scaune pentru copii

Nou serviciu Uber la Cluj care permite părinţilor să...

Autor: Vasile Magradean

09.08.2017, 14:36 12368

Platforma Uber a introdus, începând de miercuri, un nou serviciu în Cluj-Napoca, la un an de la intrarea pe piaţa clujeană, care permite părinţilor să comande maşini dotate cu scaune pentru copii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul general al Uber România, Nicoleta Schroeder, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că la nivelul municipiului Cluj-Napoca sunt câteva sute de şoferi parteneri înregistraţi.

”Sărbătorim un an de Uber în Cluj-Napoca, şi am lansat un nou serviciu dedicat, <Uber scaun de copil>, care permite părinţilor să comande o maşină dotată cu un scaun de copil. Cluj-Napoca este al doilea oraş în care am introdus acest serviciu, după Bucureşti. Credem că oraşul Cluj-Napoca este oraşul perfect pentru acest serviciu care va ajuta direct părinţii din oraş. La nivelul municipiului avem câteva sute de şoferi parteneri”, a spus Schroeder.

Potrivit acesteia, Clujul este un model aparte, în condiţiile în care aici se poate plăti parcarea prin sms, unde există o aplicaţie care indică locurile libere de parcare, fiind un oraş care se dezvoltă foarte rapid şi are nevoie de opţiuni de mobilitate.

Uber a intrat pe piaţa din Cluj-Napoca în 3 august 2016, oraşul fiind al doilea din România, după Bucureşti, în care a început să opereze această platformă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO