Auto

Reîncep investiţiile în piaţa auto? Mazda anunţă trei noi centre auto în Iaşi, Constanţa şi Bucureşti

Reîncep investiţiile în piaţa auto? Mazda anunţă...

Autor: Bogdan Alecu

28.03.2024, 12:52 512

Trei noi showroomuri Mazda au fost deschise în 2023 în Constanţa, Iaşi şi Bucureşti de Arian Motors, Casa Auto Leţcani şi Asko Group. Mazda ajunge astfel să fie prezentă în România prin 11 parteneri şi 20 de puncte de vânzare. Dacă pentru Arian Motors este primul punct de vânzare din Constanţa, atât Casa Auto, cât şi Asko Group, se află la cel de-al doilea showroom din fiecare oraş.

Arian Motors face parte din Grupul Rădăcini, care mai deţine dealeri ai unor mărci precum Citroen, Opel, Suzuki, Honda, MG, Skoda sau Volkswagen. Casa Auto Leţcani face parte din Grupul Tester controlat de antreprenorul Bogdan Piţigoi, iar acţionar în Casa Auto Iaşi este şi Ion Ţiriac.

Noile reprezentanţe respectă standardele Mazda în materie de design şi experienţă de consultanţă pentru clienţi.

„Mazda şi-a consolidat prezenţa în Constanţa, Iaşi şi Bucureşti odată cu deschiderea noilor showroomuri Arian Motors, Casa Auto Leţcani şi Asko Group. Este o decizie care arată că parteneriatele dintre Mazda şi dealeri sunt solide, de lungă durată, dar şi că Mazda este un brand cu perspective puternice pe piaţa locală. Ne bucurăm că brandul Mazda şi modelele noastre ce se remarcă prin design şi tehnologie de excepţie sunt reprezentate de profesionişti cu tradiţie în domeniul auto”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO