Auto

Transportatorul Oprean, Sebeş: E greu să achiziţionăm camioane pentru că nu găsim şoferi

Transportatorul Oprean, Sebeş: E greu să achiziţionăm...

Autor: Mirabela Tiron

06.03.2017, 00:07 14206

Compania de transporturi de mărfuri Oprean din Sebeş (judeţul Alba), deţinută de antreprenorul Ioan Oprean, şi-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 7%, ajungând la circa 64,2 milioane de lei. 

Compania Oprean are în portofoliu peste 200 de clienţi şi este specializată în transportul de haine pe umeraşe pen­tru clienţi precum Tesco, Benetton, dar şi de alimente pen­tru Transavia.

„Cel mai mult am trans­portat mar­fă spre şi din­spre Anglia, Ger­mania, Belgia şi Olan­da. Din Ro­mânia ple­căm cu haine pro­duse în fa­bricile locale, iar din străină­tate aducem în ţară materia primă pentru haine, dar şi fructe“, a spus pentru ZF Laurenţiu Trif, directorul executiv al com­pa­niei Oprean, care face transport cu o flotă de 190 de ca­mioa­ne. Anul tre­cut, Trif anunţa că firma are în plan noi in­ves­tiţii în dez­voltarea flotei auto, respectiv achiziţia a 20 de camioane.

„A devenit o decizie grea să achiziţionăm camioane pen­tru că nu ne bazăm pe oameni. Încă nu am comandat 20 de camioane, avem nevoie şi de şoferi. Găsim un şofer într-o lună, două. Sunt firme străine care au început să recruteze şoferi pentru comunitate“, a spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO