Bănci și Asigurări

Banca Românească amână plata ratelor pentru creditele luate de persoane fizice, pentru o perioadă de două luni

Banca Românească amână plata ratelor pentru creditele...

Autor: Cristina Bellu

16.03.2020, 13:57 669

Banca Românească anunţă că amână plata ratelor datorate instituţiei financiare de către persoanele fizice, pentru o perioadă de până la două luni, în contextul eforturilor depuse de întreaga comunitate din România şi de către autorităţi pentru prevenirea infecţiei cu COVID-19.

Astfel, pentru credite ipotecare, consum cu ipotecă, sau nevoi personale, pe baza solicitărilor clienţilor făcute prin call center sau pe site-ul bancii, plata ratelor poate fi amânată pentru una sau două luni. Acest lucru înseamnă că ratele nu vor deveni scadente în perioada solicitată.

Pentru clienţii care deţin unul dintre produsele “Card de credit MasterCard Standard” sau “Card de credit MasterCard Gold”, Banca Românească extinde automat, până pe 15 mai 2020, perioada de graţie.

“Facilitatea este acordată tuturor clienţilor persoane fizice, indiferent de situaţia lor, nu doar celor aflaţi în auto-izolare la domiciliu sau în carantină”, transmit reprezentanţii băncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO