Bănci și Asigurări

Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank: Cred că am ajuns la acel nivel de maturitate pentru a acorda şi credite ipotecare

Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank

Noi suntem specializaţi în creditele de consum. Nu excludem şi o lărgire a paletei de produse către credite ipotecare. Lucrăm la acest proiect. Piaţa creditelor de consum, adresate persoanelor fizice, are anumite limite de care se apropie. Statisticile indică o încălzire a pieţei creditelor de consum.

Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank Noi suntem specializaţi în creditele de consum. Nu excludem şi o lărgire a paletei de produse către credite ipotecare. Lucrăm la acest proiect. Piaţa creditelor de consum, adresate persoanelor fizice, are anumite limite de care se apropie. Statisticile indică o încălzire a pieţei creditelor de consum.

Autor: Claudia Medrega

11.09.2018, 00:08 3940

Idea Bank, instituţie de credit deţinută de polonezii de la Getin Holding, specializată mai ales pe creditarea de consum, analizează extinderea în perspectivă a gamei de produse către creditele ipotecare şi imobiliare şi vrea să se orienteze din ce în ce mai mult şi spre finanţarea IMM-urilor, după cum spune Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank.

„Nu excludem şi o lărgire a paletei de produse către credite ipotecare. Lucrăm la acest proiect. Noi sun­tem specializaţi în cre­di­tele de consum. Dar cred că am ajuns la acel nivel de maturitate pentru a lansa şi oferte de credit ipote­car/imobiliar. Partenerii noştri - agenţii şi bro­kerii de vânzări - aşteaptă de mult şi din partea noastră astfel de oferte. Şi atunci tre­buie să venim şi cu oferte de pro­duse ipotecare. Am preferat să devenim iniţial experţi pe un anumit segment, creditele de consum“, a declarat vicepreşedinte exe­cutiv business al Idea Bank într-un interviu pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO