Bănci și Asigurări

Mihail Ion devine vicepreşedinte al noii divizii Pieţe de Capital, Servicii Bancare de Investiţii şi Planificare Financiară Personală din Raiffeisen Bank

Mihail Ion lucrează de 20 ani în Raiffeisen, iar în ultimii 5 a fost CFO al băncii. Timp de 10 ani, el a fost CEO al subsidiarei Raiffeisen Asset Management.

Mihail Ion lucrează de 20 ani în Raiffeisen, iar în ultimii 5 a fost CFO al băncii. Timp de 10 ani, el a fost CEO al subsidiarei Raiffeisen Asset Management.

Autor: Claudia Medrega

01.06.2022, 00:05 273

„Într-un context economic marcat de incertitudine şi inflaţie în creştere, planificarea finanţelor personale devine mai importantă decât oricând“, spune Mihail Ion.

Mihail Ion a fost numit de Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank la conducerea noii Divizii Pieţe de Capital, Servicii Bancare de Investiţii şi Planificare Financiară Personală, după ce în ultimii cinci ani el a fost chief financial officer (CFO) în cadrul băncii.

Mihail Ion lucrează de 20 ani în Raiffeisen, din care 10 ani a fost CEO al subsidiarei Raiffeisen Asset Management. El s-a angajat la Raiffeisen Bank în februarie 2002 ca manager al departamentului de cercetare al Diviziei Trezorerie şi Pieţe de Capital, pentru ca în 2005 să devină preşedinte şi CEO la Raiffeisen Asset Management, iar în 2015 să revină în bancă pe poziţia de director executiv în Divizia Corporaţii. În mai 2017 Mihail Ion a fost numit vicepreşedinte şi CFO al Raiffeisen Bank. Nominalizarea lui pe noua poziţie va deveni efectivă după obţinerea tuturor avizelor şi a autorizării din partea BNR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO