Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
16.10.2013, 21:00 268

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile Impact Bucureşti (IMP) au făcut ieri obiectul unor tranzacţii în valoare de 1,2 mil. lei, prin care s-au transferat peste 5,6 milioane de titluri. Preţul de închidere a fost acelaşi cu cel din şedinţa precedentă, de 0,22 lei/unitate şi cu preţul oferit de Gheorghe Iaciu în oferta publică pe care o derulează în prezent la companie.

În ultimele două zile Iaciu a cumpărat de pe bursă 5,66 mil.  acţiuni Impact la un preţ foarte apropiat de cel din ofertă. De la începutul anului titlurile Impact au urcat pe bursă cu 91,3%.
 

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Biofarm Bucureşti, unde SIF Moldova a solicitat introducerea pe ordinea de zi a AGA de luna viitoare a unor noi puncte privind strategia companiei şi gestionarea activităţii.

  • Titlurile Fondului Proprietatea (FP), care au atins un nou maxim istoric, de 0,7895 lei/unitate după ce au crescut ieri cu încă 1,2%.

  • Acţiunile Bursei de la Bucureşti (BVB) în urma eşecului ofertei de listare a Adeplast pe bursă. Titlurile au închis ieri pe minus cu 1,8%.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO