Burse - Fonduri mutuale

Pentru prima dată într-un document apare care este valoarea grupului Iulius Mall, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România deţinut de Iulian Dascălu şi fondul sud-african Atterbury Europe: 1,2 miliarde de euro

Pentru prima dată într-un document apare care este...

Autor: Liviu Popescu

02.03.2023, 17:43 1520

Joi, 2 martie 2023, Oil Terminal a anunţat pe Bursa de Valori că începe negocierile cu dezvoltatorul imobiliar Iulius Group pentru dezvoltarea unui proiect de regenerare urbană în Constanţa pe un teren de 38 de hectare deţinut de compania petrolieră.

În documentul prezentat pe site-ul companiei Oil Terminal se face detalierea proiectului imobiliar şi se prezintă detalii legate de grupul Iulius ca partener şi dezvoltator în acest proiect.

Pentru prima dată apare public care este valoarea de piaţă a grupului Iulius: 1,2 miliarde de euro.

Grupul este deţinut în parteneriat de Iulian Dascălu, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari şi care a construit mallurile Iulius din România, şi fondul sud-african Atterbury Europe.

“Cu o valoare de piaţă de peste 1,2 miliarde de euro, portofoliul companiei include la momentul de faţă peste 300.000 mp de spaţii de retail şi 130.000 mp de spaţii de office, generând o cifră anuală de afaceri de 120 mil. euro”.

Mai jos captura din scrisoarea de intenţie:​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO