Business Construct

Antreprenori locali. Ştefan Cherciu, Casa Noastră: „Intrarea României în recesiune este iminentă“

Antreprenori locali. Ştefan Cherciu, Casa Noastră:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.07.2023, 00:07 8078

Ştefan Cherciu, antreprenorul care deţine compania Casa Noastră, producătoare de uşi şi ferestre sub brandul QFort, estimează că România ar putea intra în recesiune în perioada următoare, judecând după semnalele internaţionale.

„Se pare că da (economia României va intra în recesiune – n. red.), semnalele atât din piaţa in­ternă, cât şi din economia europeană pot argumenta temerea că şi România poate intra în recesiune. Germania are două trimestre conse­cutive de contractare a economiei. În condiţiile actuale, de iminentă recesiune, (este o provocare) să păstrăm un trend de creştere a cifrei de afaceri prin deschiderea de noi canale de vânzări şi dezvoltarea de noi produse“, a spus Ştefan Cherciu ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023, care a apărut recent pe piaţă. Casa Noastră a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 707 mil. lei, în creştere cu 39% faţă de anul precedent, 2022 fiind cel mai bun an din istorie pentru compania lui Ştefan Cherciu, după cum spunea el în urmă cu câteva luni. Exporturile au contribuit cu 80% la cifra de afaceri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO