Business Construct

Hidroconstrucţia, la un an şi jumătate de la intrarea în insolvenţă, are 16 proiecte de construcţii în derulare: „Societatea depune eforturi pentru obţinerea de noi contracte“

Hidroconstrucţia, la un an şi jumătate de la intrarea...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.07.2023, 19:15 1996

Hidroconstrucţia îşi gestionează singură activitatea, chiar dacă se află sub observaţia administratorului judiciar La finalul anului 2022, filiala din Cluj a Hidroconstrucţia a notificat Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj că va face concedieri colective, măsură care a afectat 974 de salariaţi Hidroconstrucţia a intrat în insolvenţă, la propria cerere, în luna ianuarie a anului 2022, din cauza unor datorii de circa 100 mil. euro.

Hidroconstrucţia, compa­nie care a intrat în insolvenţă la înce­putul anului 2022 şi care a fost ulte­rior preluată de grupul Electro­mon­taj, are în continuare proiecte în derulare şi participă la licitaţii pentru a prelua şi altele.

„Societatea Hidroconstrucţia SA îşi desfăşoară activitatea la acest mo­ment în condiţii normale, sub supra­vegherea administratorului judiciar. (...) În prezent, societatea are în derulare 16 proiecte de anver­gură la nivel naţional, pe care le realizează prin an­gajaţii proprii din teritoriu, respectiv cu subcontrac­tori“, se arată în Buletinul Pro­cedu­rilor de In­solvenţă (BPI).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO