Business Construct

Primăria Braşov investeşte 16,5 mil. lei în modernizarea a nouă străzi din cartierele Noua, Bartolomeu şi Stupini

Primăria Braşov investeşte 16,5 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

27.02.2023, 19:03 130

Primăria Braşov a lansat procedura de achiziţie pentru întocmirea documentaţiilor tehnice şi execuţia lucrărilor de modernizare a 9 străzi din cartierele Noua, Bartolomeu şi Stupini, investiţie estimată la 16,5 mil. lei (3,3 mil. euro). Durata maximă de realizare a documentaţiilor tehnice este de 3 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, iar executarea acestora are o durată de 8 luni, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Braşov.

’’Continuăm programul de modernizare a străzilor din zonele de dezvoltare ale Braşovului, astfel încât şi braşovenii de acolo să beneficieze de aceleaşi condiţii ca orice cetăţean al acestui oraş. În această primă etapă am inclus 9 străzi din cartierele Stupini, Bartolomeu şi Noua. Constructorul are la dispoziţie 10 luni să realizeze proiectarea şi lucrările de modernizare, astfel încât, la final, să avem 9 străzi asfaltate, prevăzute cu trotuare, iluminat public şi treceri de pietoni’’, a declarat Allen Coliban, primarul municipiului Braşov, într-un counicat de presă.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO