Business Construct

Promotii: Rabla la drujbe: 200 lei pentru una veche

Promotii: Rabla la drujbe: 200 lei pentru una veche
27.10.2009, 13:30 1120

Producatorul de motoutilaje Andreas Stihl Motounelte, subsidiaralocala a grupului german Stihl, cu afaceri anuale de 2,1 miliardede euro, deruleaza in perioada 15 septembrie - 30 noiembrie unprogram prin care cei care vor aduce un motoferastrau (drujba)vechi va primi o reducere de 200 de lei pentru unul nou. Inconditiile in care costul unui motoferastrau variaza intre 1.000 si2.000 de lei, reducerea va fi de circa 10-20% la achizitionareaunui motoferastrau nou. "Pe de o parte, este o metoda foarte bunade a inlocui motoferastraiele vechi de la po-sesori, care suntpoluante si nici nu indeplinesc toate normele de calitate sisecuritate moderne. Pe de alta parte, incercam astfel sa incurajamoamenii sa apeleze la utilaje noi (...) si este un mod de a nefideliza clientii", afirma Ioan Mezei, directorul general alAndreas Stihl Motounelte, care a realizat in 2008 o cifra deafaceri de 28 de milioane de euro si estimeaza pentru acest anmentinerea la acelasi nivel.

Motoferastraiele cu motor pe benzina primite in cadrul acesteioferte pot fi de orice marca sau provenienta, indiferent de stareade functionare a acestora, singura conditie este ca utilajele saincluda toate partile componente - unitate motor, sina si lant.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO