Business Construct

Stiri: Cehii de la CTP Invest cauta teren pentru proiecte industriale

Stiri: Cehii de la CTP Invest cauta teren pentru proiecte industriale
31.05.2007, 20:08 33

CTP Invest va incepe in a doua jumatate a anului viitor sa dezvolte parcuri industriale in care va investi cate 50-150 milioane de euro pentru fiecare proiect. In prezent, compania se afla in stadiul achizitionarii de terenuri.
"Cautam suprafete de teren cuprinse intre 20-100 de hectare in zone extraurbane, iar in functie de viteza cu care vom finaliza achizitiile de terenuri, vom incepe primul proiect cel mai tarziu in prima jumatate a anului viitor", a declarat Catalin Hanu, manager business development la CTP Invest. Compania va patrunde atat pe segmentul de logistica, unde sunt in derulare investitii de sute de milioane de euro, cat si pe sectorul industrial, unde se dezvolta tot mai multe firme mici si mijlocii.
"Parcurile industriale vor fi sub brandul CTPark si se adreseaza atat companiilor mari, cat si celor mici si mijlocii. Vrem sa atragem si companiile romanesti care s-au extins in ultima vreme si cauta un spatiu mai mare, dar nu la fel de mare precum cel necesar unei companii de logistica", precizeaza Hanu. Primul proiect industrial dezvoltat si pentru firmele mici si mijlocii care si-au dezvoltat businessul in ultimii ani a fost Parcul Industrial A1, construit de Cefin Real Estate. CTP Invest se afla in prezent in discutii pentru achizitionarea unor suprafete de teren pentru viitoarele proiecte. "Suntem in cursul primelor achizitii de terenuri. Ne uitam cu interes la zona de vest a tarii, pentru ca e apropiata de infrastructura de transport catre UE, precum si la zona centrala si zona sudica a tarii", afirma Hanu.
Principalii clienti ai CTP Invest sunt producatori si agenti industriali, care cauta facilitati pentru dezvoltarea afacerilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO