Business Construct

Afacerile turcilor de la Kastamonu au crescut cu 40% în primul trimestru, la 39 milioane de euro

Afacerile turcilor de la Kastamonu au crescut cu 40% în...

Autor: Laurentiu Cotu

13.04.2016, 00:05 563
Compania Kastamonu România (fosta Prolemn) din Reghin, controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai importanţi jucători din do­meniul prelucrării lemnului din Turcia, a avut în primul trimestru o cifră de afaceri de aproximativ 39 mil. euro, mai mult cu aproape 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Com­pa­nia  şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 145 mil. euro, mai mult cu 12% faţă de anul trecut, când Kastamonu a realizat afaceri totale de 129 mil. euro.
 
„Evoluţia pozitivă din primul tri­mestru se datorează creşterii vânzărilor pe segmentul blaturilor de lucru Techno­top, dar şi în zona feţelor de uşi, unde am început anul cu modele şi cola­borări noi. În primele trei luni piaţa a crescut uşor şi avem certitudinea că acest trend se va păstra şi în lunile ur­mă­toare“, au declarat pentru ZF Transil­vania oficialii companiei Kasta­monu România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO