Business Hi-Tech

400 de clienti pentru solutia de project management a TotalSoft

02.06.2004, 00:00 30

Furnizorul de solutii software pentru afaceri TotalSoft batut palma cu Grupul ICCO Brasov pentru implementarea unei solutii soft de project management Primavera.
Valoarea contractului nu a fost facuta publica, iar ICCO devine astfel clientul cu numarul 400 al TotalSoft pentru aplicatiile realizate de compania americana Primavera Systems. Solutia permite un control mai strict al proiectelor, iar eficacitatea ei se regaseste in reducerea costurilor interne pentru astfel de investitii. Primavera poate scadea cu pana la 15% bugetul de proiect si 37% din totalul cheltuielilor pe termen lung, spun responsabilii TotalSoft. Printre clientii companiei pentru astfel de aplicatii se mai numara Romtelecom, Transelectrica si santierele navale, Constanta, Tuclea, Galati si altele. De asemenea, sistemul este folosit de MApN, conform oficialilor TotalSoft. Compania, unic distribuitor in Romania al Primavera, sustine ca aplicatia pentru project management are o cota de piata la nivel local de 85%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24