Business Hi-Tech

Agenda fostului şef al UPC, Jack Mikaloff, pentru 2011: golf, pescuit, călătorii. “Nu vreau să mai fiu nevoit să merg zilnic cu maşina”

Agenda noului şef al UPC, Jack Mikaloff, pentru 2011: golf, pescuit, călătorii. “Nu vreau să mai fiu nevoit să merg zilnic cu maşina”
11.11.2010, 19:12 110

Jack Mikaloff, 63 de ani, americanul care a condus din februarie2008 subsidiara locală a companiei americane de comunicaţii UPC,are agenda foarte clar făcută pentru anul viitor, odată curetragerea din activitate, la finele unei cariere de peste 40 deani în telecom. El va fi înlocuit din ianuarie 2011 de SeverinaPascu, în prezent director financiar al UPC România.

După mai mulţi ani în care a ocupat diferite poziţii demanagement în Europa, Mikaloff se va întoarce în Statele Unite, înColorado. "De abia aştept să nu mai fiu nevoit să merg în fiecarezi câteva zeci de kilometri cu maşina", spune Mikaloff.

Ce va face? Va profita de faptul că locuinţa lui din Colorado,aflată într-o zonă muntoasă, se află imediat lângă un teren de golfşi la zece minute de trei râuri, unde poate pescui.

"Am o mulţime de lucruri de făcut. Vreau să mă implic şi înactivităţi caritabile pentru copii, în viaţa comunităţii. Dar nu amde gând să mă mai angajez".

Mikaloff spune că i-a plăcut perioada petrecută în România şidin punct de vedere profesional - din cauza problemelor dificile pecare le-a avut în faţă ("dacă nu era aşa nu ar fi fost cevainteresant"), dar şi din punct de vedere personal. "Mi-a plăcutRomânia, din anul 2008 până acum am văzut aproape tot ce era devăzut: de la mănăstirile din Moldova, până la Transilvania şiTimişoara şi litoralul Mării Negre."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO