Business Hi-Tech

Codurile de bare urca businessul AQ cu 25%

02.03.2006, 20:36 116

Compania clujeana Advanced Quality (AQ), specializata in tehnologia codurilor de bare, estimeaza ca va obtine o cifra de afaceri de 2 milioane de euro anul acesta, in crestere cu 25% fata de anul trecut, conform oficialilor companiei.

"Ne bazam in primul rand pe cresterea interesului pentru solutiile de marcare industriala si pentru cele destinate industriei alimentare", a declarat Dorel Dragos, directorul general al companiei.

De asemenea, compania are in plan sa finalizeze in perioada urmatoare un proces de rebranding, schimbandu-si numele in Logicode. "Procesul de rebranding a fost necesar odata cu mutarea recenta a sediului fiscal din Zalau la Cluj, deoarece aici existau prea multe firme a caror denumire incepe cu AQ", a spus Dragos.

In iulie 2005, compania a obtinut o certificare (Intermec) pentru implementarea in Romania a solutiilor RFID, cunoscute sub numele de "etichete inteligente" (etichete cu cipuri integrate, care comunica prin radio). "Suntem momentan in etapa de promovare a conceptului si speram ca anul acesta sa convingem o firma de pe piata romaneasca sa investeasca intr-un proiect pilot. Acest lucru ar deschide mult piata in domeniu", a mai declarat Dorel Dragos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO