Business Hi-Tech

Criza coronavirus: Mega Image nu mai acceptă decât plata cu cardul la comenzile online. “Dacă sunteţi în autoizolare, coletul va fi lăsat la uşă”

Criza coronavirus: Mega Image nu mai acceptă decât...

Autor: Adrian Seceleanu

16.03.2020, 19:57 2714

Retailerul de supermarketuri şi magazine de proximitate Mega Image, deţinut de grupul belgian  Ahold Delhaize, nu va mai accepta decât plăţi cu cardul la comenzile online, măsura fiind luată în contextul recomandărilor făcute de autorităţi pentru a reduce gradul de răspândire al coronavirus.

“Pentru a rămâne în siguranţă şi în supermarketul online, am eliminat plata cu cash, la livrare. Acum, toate comenzile online pot fi plătite mai sigur doar cu cardul. Clienţii care sunt în situaţia de autoizolare trebuie să comunice curierului înainte de livrare, iar coletul va fi lăsat la uşă, pentru a evita contactul direct. Tot ca măsură de prevenţie, am redus numărul de puncte de pick-up pentru ridicarea comenzilor online, într-un interval orar limitat”, a anunţat compania.

Numărul de comenzi online a crescut puternic astfel că livrările sunt realizate cu întârziere, au adăugat reprezentanţii Mega Image. “Trecem printr-o perioadă foarte solicitată, prin urmare livrările pentru comenzile online pot avea întârzieri. Vă rugăm să înţelegeţi că este peste ritmul obişnuit şi facem toate eforturile să le rezolvăm cât mai repede posibil”.
Retailerul olandezo-belgian are peste 700 de magazine offline în România, dintre care 92 au fost deschise anul trecut. În România Mega Image are şi operaţiuni pe internet - atât magazinul său propriu, cât şi un parteneriat cu eMAG, cel mai mare retailer online local.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO