Business Hi-Tech

Cum să instalezi iOS 8 înainte de lansarea de pe 17 septembrie

Cum să instalezi iOS 8 înainte de lansarea de pe 17...

Autor: Cătălin Niţu

10.09.2014, 18:17 1283

Apple a anunţat că iOS 8 va fi disponibil pe 17 septembrie pentru toţi utilizatorii, însă a lansat deja varianta Gold Master a sistemului de operare pentru dezvoltatori. Deşi nu poate fi descărcată în mod oficial prin intermediul iTunes sau folosind funcţia de update OTA de pe dispozitivele Apple, există deja link-uri de download neoficiale de pe site-uri de filesharing precum Mega.

Fiind vorba despre o variantă finală, nu este necesară înregistrarea dispozitivului în programul pentru dezvoltatori, deci poate fi instalat pe orice dispozitiv cu sau fără ID-uri înregistrate pe serverele Apple. În cele ce urmează vom parcurce paşii necesari pentru descărcarea şi instalarea noului iOS 8 pe dispozitivele voastre înainte de data de lansare oficială.

Atenţie! Ghidul implică instalarea unui software care încă nu a fost lansat oficial şi care ar putea fi încă problematic. Este posibil ca anumite aplicaţii să nu mai funcţioneze după update, întrucât nu toţi dezvoltatorii le-au actualizat cu suport pentru iOS 8. De asemenea, trebuie să aveţi câteva cunoştinţe de bază în utilizarea unui computer şi al internetului. Nu încercaţi să faceţi update-ul fără să citiţi în întregime ghidul de mai jos.

Pasul 1: Descărcarea fişierului.

Prima dată trebuie identificat modelul de dispozitiv pe care îl ai la îndemână. Am ataşat la finalul articolului link-uri către iOS 8 sortată pe modele de dispozitive (iPhone, iPad sau iPod Touch). Puteţi afla ce model de telefon sau tabletă aveţi citind codul de pe spatele dispozitivului. Software-ul descărcat trebuie neapărat să fie dedicat modelului respectiv. Dacă a fost decărcată varianta greşită, instalarea nu va porni. Odată identificat modelul, accesezi link-ul de download şi salvezi fişierul în computer.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO