Business Hi-Tech

Epson ţinteşte dublarea vânzărilor de imprimante şi scannere de business

Epson ţinteşte dublarea vânzărilor de imprimante şi...

Autor: Ioana Nita

30.04.2014, 00:06 98
Compania japoneză Epson, unul dintre cei mai mari producători de echi­pamente de imprimare din lume, are în plan să îşi dubleze anul acesta vânzările de impri­mante şi scannere destinate me­diului de business din România la circa 1.200 de unităţi, în condiţiile în care piaţa echipamentelor de printing pentru segmentul corpo­rate este în creştere.
 
„Ne propunem ca anul acesta să vindem 800 de imprimante inkjet de business, din care 600 de modele noi. Pe segmentul scan­ne­relor de business, ne propunem să dublăm vânzările la 400 de uni­tăţi“, a declarat Alina Silves­tru, marketing services specialist în cadrul repre­zentanţei Epson din România. Piaţa locală de imprimante inkjet (cu jet de cerneală) destinate compa­ni­ilor s-a ridicat anul trecut la 9.300 de uni­tăţi, aproape dublu faţă de 2012, când s-au vândut doar 5.300 de astfel de echi­pamente, conform datelor IDC citate de Epson România.
 
Piaţa echi­pamen­telor pentru scanarea docu­mentelor în me­diul corporate s-a situat în 2013 la 1.250 de unităţi, Epson având o cotă de piaţă de 16%, po­trivit companiei de cer­cetare de piaţă infoSource.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO