Business Hi-Tech

Euro-GSM: Nu suntem in discutii avansate de vanzare

11.08.2008, 18:51 62

Oamenii de afaceri clujeni Zsolt si Silvia Fodor, proprietarii retailerului de telefoane mobile Euro-GSM, sustin ca nu se afla in negocieri de vanzare.
"Vanzarea totala sau a unei parti din actiunile retelei de peste 120 de magazine Euro-GSM nu face parte din preocuparile actionariatului Euro-GSM, desi nu este exclusa posibilitatea unor parteneriate strategice in urmatorii ani care sa contribuie la consolidarea pozitiei de lider a Euro-GSM pe piata retailerilor din domeniul telecom", au precizat reprezentantii companiei.
Conform unor surse din piata, citate de ZF intr-un articol publicat in editia din 1 august, proprietarii Euro-GSM se afla in negocieri cu Orange pentru a-si vinde businessul. Reprezentantii retailerului infirma insa categoric aceasta posibilitate, desi afirma ca "in decursul timpului au existat discutii principiale cu toti operatorii, iar in ultimii 5 ani reprezentantii companiei sunt contactati frecvent de diverse fonduri de investitii cu propuneri multiple". "Niciuna dintre aceste discutii nu a ajuns in stadiul de a fi avansate. (...) Actionariatul companiei este ocupat cu businessul telecom, acestia neavand disponibilitate si interes pentru a se orienta spre alte afaceri."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO