Business Hi-Tech

Neogen a lansat un serviciu de licitatii online

01.02.2005, 00:00 14

Furnizorul de servicii online Neogen a lansat in sectiunea de Shopping a portalului sau o pagina dedicata licitatiilor pe Internet, unul dintre cele mai cautate servicii pe piata internationala.
In Internetul romanesc mai exista doua servicii de acest gen, www.okazii.ro - detinut de fondul american de investitii Netbridge, si www.eeebid.ro - de asemenea parte a unui grup american, dar care are ca target in special companiile. Serviciul de licitatii online oferit de Neogen a fost inclus in sectiunea de anunturi gratuite, astfel incat cei care or sa vanda ceva pe Internet sa poata controla mai bine acest proces, pentru a obtine pretul dorit. Practic, textul anuntului este acelasi, doar modalitatea finala de vanzare (directa sau licitatie) difera.
Recent, Neogen a lansat si o noua versiune a portalului sau, www.neogen.ro, cu un design nou, similar celui mai mare site de Internet din lume, www.yahoo.com. Compania a fost infiintata in 2000, de cinci intreprinzatori romani, care sunt si actionarii companiei. Compania a avuit anul trecut o cifra de afaceri de 400.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels