Business Hi-Tech

Vodafone măreşte viteza la net mobil până la 43,2 Mbps

Vodafone măreşte viteza la net mobil până la 43,2 Mbps

Foto Silviu Matei

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

10.07.2012, 00:00 670

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a mărit vitezele maxime de încărcare şi descărcare a datelor, a extins acoperirea serviciilor de net mobil şi a lansat noi oferte pentru clienţii noi şi existenţi. Compania a lansat în premieră servicii de net mobil cu viteze de descărcare a datelor de până la 43,2 Mbps, care sunt disponibile momentan în Bucureşti, Mamaia şi Constanţa.

"Abonamentele Internet Nelimitat Extra şi Profesional oferă utilizatorilor o viteză de download de până la 43,2 Mbps şi o viteză de upload de până la 5,76 Mbps, disponibilă, în prima fază, în Bucureşti, Constanţa şi Mamaia."

Prima companie de pe piaţa locală care a lansat net mobil la viteze de până la 43,2 Mbps este Orange. Pe de altă parte, Vodafone a anunţat că acoperirea reţelei în tehnologie HSPA+, ce asigură viteze de descărcare a datelor de până la 21,6 Mbps s-a extins la 30 de oraşe, incluzând, în prezent, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Cernavodă, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Feteşti, Fundulea, Galaţi, Giurgiu, Iaşi, Isaccea, Mangalia, Oradea, Ovidiu, Piteşti, Ploieşti, Predeal, Satu Mare, Săcele, Sibiu, Slobozia, Târgu-Mureş, Techirghiol şi Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO